Werkwijze

Werkwijze

Elk Daan optreden is maatwerk. Zodra er een opdracht ligt, wordt er een eerste telefonische voorbespreking ingepland. Daan wil daarin alles weten over uw evenement. Wie zit er in de zaal? Wat is het thema? Wat is het doel van uw dag? Wat speelt er? Zijn er voorbeelden uit uw praktijk die in het verhaal verwerkt kunnen worden. Het kathedralen verhaal is de basis. Dat raamwerk wordt ingevuld met uw voorbeelden. Zo ontstaat een verhaal dat dicht op de huid van uw zaal zit. Zo kan ook de toon van het verhaal gezamenlijk bepaald worden. Moet het vooral leuk zijn of zijn er scherpe randjes of moeilijke boodschappen die verteld moeten worden?

Met deze basis gaat Daan aan de slag om een eerste versie van het verhaal in elkaar te zetten. In een tweede telefonische voorbespreking wordt dit resultaat stap voor stap doorgelopen en besproken. Gezamenlijk worden zo de puntjes op de i gezet. Zo weet u wat u kunt verwachten en weet Daan dat zijn verhaal aansluit op uw zaal en wensen.

Kosten

De kosten voor een Daan optreden zijn afhankelijk van uw zaalgrootte, tijdstip en locatie. Een kleine zaal is goedkoper dan een groot congres. De donderdagmiddag is duurder dan de maandagavond. De duur van het optreden heeft geen invloed op de kosten.

Bent u iets heel leuks aan het doen en heeft u weinig budget? Neem dan contact op met Daan. Voor een leuke opdracht wil Daan nog wel eens een bonus tariefje afgeven als er ergens een kathedraal wordt gebouwd waar hij een bijdrage aan kan leveren.

Werkt u in het onderwijs en heeft u een studiedag? Dan kan dat normaliter op 0% BTW basis. Firma Quakernaat is een CRKBO geregistreerde instelling.

Techniek

Wat zijn de benodigdheden voor een Daan optreden?

Uw Uitnodiging

Voor uw uitnodiging kunt u gebruik maken van deze tekst:

"Ga kathedralen bouwen" is een verhaal over de angst en passie. Over de angst om controle te verliezen. Over passie die nodig is om iets tot stand te brengen en tegenslagen te overwinnen. Daan is op zoek naar de balans tussen mens en machine, tussen angst en controle en tussen passie en structuur.


Daan bio

Daan Quakernaat (1966) is spreker van beroep. Hij studeerde Cognitieve Kunstmatige Intelligentie aan de faculteit der Wijsbegeerte, Universiteit Utrecht. Sindsdien is hij op zoek naar de balans tussen mens en machine, tussen angst en controle, tussen passie en structuur.

Daan startte zijn carrière als zelfstandig IT-adviseur en werkte later als trainer bij Media Plaza. Sindsdien wijdt hij zich volledig aan zijn huidige activiteiten als spreker. Daan heeft meer dan 1000 optredens verzorgd voor overheid en bedrijfsleven op interne bijeenkomsten, klantendagen, congressen, workshops en seminars. Daan is een echte performer. Zijn kenmerk is een vrije presenteerstijl, enthousiasme en humor. Hij kan een boodschap op een leuke manier duidelijk maken.

Daan kan een zaal raken en ervoor zorgen dat er nog maanden wordt nagepraat over uw bijeenkomst. Bepaalde woorden worden door de groep overgenomen, zoals “omgevallen muurtjes”, “de 100% ziekte”, “de zwarte en de witte wereld”, “bouwen zonder plan” en trots.


Daan foto

Foto's en aanvullende teksten voor uw uitnodiging vindt u in de communicatie-kit.

Uw fotograaf

Foto’s maken van Daan en de groep is geen enkel probleem. Tijdens de sketches zijn er mooie plaatjes te schieten van het lachende publiek. Loop gerust voor Daan langs, geen probleem.

Image

Contact

+31 (0)6 51 01 88 66

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.